Colonization remake

Jeg har tidligere omtalt min hengivenhet til Sid Meier‘s spillserie Civilization. Vel, den som kjenner spillskaperen, vet også at han har flere andre berømte titler som bl.a. Pirates!, Railroad Tycoon, Magic: The Gathering og Alpha Centauri. Men han står også bak Colonization, et strategispill som tar for seg koloniseringen av den nye verden, hvor du som en av fire nasjoner (England, Nederland, Frankrike eller Spania) koloniserer det nye landet og, forhåpentligvis, etterhvert frigjør deg selv. Og nå har 2K Games annonsert at de vil lage en spin-off til spillet basert på Civilization IV!

Det er ukjent hvor mye som vil bli nytt, men personlig syns jeg det gamle systemet hadde masse fint å by på. Til du lager din første koloni med en enkelt borger, du møter dine første indianere, din første kontakt med de andre europeerne, krigen, handelen, osv osv. Det er et fantastisk skue, samt en herlig følelse av tilfredstillelse, når du dominerer alt som heter områder, ressurser og makt!

Per ce er det ikke så mye informasjon ute om spillet, men anbefaler deg å ta en titt på Gamasutras og/eller IGNs artikkel.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s