Motivasjon, hvor er du?

I dag er en sånn dag hvor jeg ikke føler for å gjøre noe, mao. perfekt grobunn for å skrive et innlegg i bloggen man ikke klarer å holde vedlike ^_^ Og jeg følger tankerekken til Thomas og skriver litt om alt og ingenting som fyker rundt i tankene mine for tiden.

I dag er som sagt en dag hvor jeg ikke føler for å gjøre noe. Det på tross at jeg har nok av ting å gjøre. Eksamensdatoen nærmer seg nådeløst, 30. mai er dagen for første og 14. juni er dagen for andre. I tillegg til det har jeg en eksamen i spesialpensum (SPARQL, for de som interesserer seg for det) som det ikke er satt noen dato for enda. Om ikke det er nok, så har jeg frist for innlevering av master-essayet mitt 1. juni. Oppi alt dette så er det Generalforsamling for CYB den 27. mai (kom kom!), og for DNS den 3. juni. For førstnevnte skal jeg presentere regnskap og balanse for 2010 og budsjett for høsten 2011, samt krysse fingrene for at folk stiller til valg på vervene som skal fylles i Hovedstyret (bl.a. mitt eget, Kasserer).

Så er litt stresset for tiden. Ikke at det har fått meg i 100%-fokus modus (som dette innlegget forsåvidt er bevis på); forrige helg gikk til Åpningsfest av Escape (episk!), tett etterfulgt av 16. mai-gallaen til DNS (hvor jeg holdt tale). Jeg skulle også ha vært med på Psildefrokosten til RF, men var for trøtt etter en natt på Chateu Neuf, og stakk heller hjem for å sove. Noe som var veldig greit, siden jeg da fikk energi til å være med på 17. mai-grilling sammen med venner hos Jarle og Henriette.

Jeg kunne skrevet mye om Thailand-turen jeg var på i februar (herlig tur!), men akkurat det gidder jeg ikke nå. Eller skrevet at jeg i tillegg til engasjementet som Kasserer i CYB også har engasjert meg i styret som har ansvar for bursdagsfesten til UiO på Ole Johan Dahls hus 2. september, som administrator for IFI-blekka 2011, og som økonomifunksjonær i Økonomiutvalget til DNS. Men det mestrer jeg ikke lyst til å skrive om nå.

Det jeg vil skrive om er at jeg koser meg over det faktum at sommern snart er her! Og med det flytting fra Vestgrensa til mine venner i Rosenborggata 15c! Jepp, du leste riktig, før 1. juli i år flytter jeg inn på det private markedet! Siden høsten 2003 har jeg vært boer hos enten SiÅs eller SiO, så blir spennende å se hvordan det blir. Ellers har jeg lite planer for sommeren, bortsett fra en bursdag på låven på Hope 2. juli, samt en traktorfestival samme sted 16. juli. FyrJam 29. – 30. juli blir det nok også noe av. Utover det blir det lite festival på meg, flyttingen gjør det greit å spare penger.

Hva gleder du deg til med sommeren?

Reklamer

3 Svar til “Motivasjon, hvor er du?

 1. Du har det også sånn, ja. Jeg tror jeg så deg såvidt utenfor IFI i dag (jeg var vel en 100m foran, kanskje).

  Jeg har innlevering av hjemmeeksamen i statistikk den 27. mai og forstår generelt veldig lite av hva vi egentlig driver med. Etter det må jeg skrive et 10-siders essay som skal inn innen den 31. mai; til sammenligning brukte jeg bare 4 måneder på å skrive masteressayet som også skulle være på minst 10 sider. Når det er gjort så er det muntlig eksamen i logikk om essayet den 7. juni og siden skriftlig eksamen i statistikk den 9. juni.

  Oops, det var ikke meningen å kapre oppføringen din. Lykke til med lesingen 🙂

 2. Er vel en velkjent situasjon om brer seg rundt i disse eksamenstider =P

  Fikk litt motivasjon i dag etter en kollokvie, og skriver nå ut både det ene og det andre for lesing. Håper å få gjort en del av det unna, så ser vi hvordan det går ^_^

  Motivasjonen for essay-skrivinga er dog ennå litt usikkert med =/ Og tør nesten ikke spørre veileder om eksamensdato i frykt for at den plutselig skal dumpes midt i eksamenssuppa O_O Men det må gjøres… snart… =P

 3. Re eksamensdato: Mitt inntrykk er at Martin er utrolig super-opptatt om dagen, så du er kanskje heldig der 🙂

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s